Pressmeddelanden

Uppdatering angående driftsättning i USA

Den 24 februari 2022 gick Aerowash ut med ett pressmeddelande om att US Aviation meddelat att den kommersiella driftsättningen hos Delta Airlines beräknades ske någon gång mellan 15 mars och den 1 april eller däromkring. US Aviation har nu meddelat att förberedelser och tester för driftsättningen för närvarande pågår. US Aviation har vidare meddelat att driftsättningen troligen kommer ske under innevarande månad.

Som tidigare meddelats är tidpunkten för den kommersiella driftsättningen en händelse som ligger inom Delta Airlines kontroll, vilket innebär att Aerowash och US Aviation har begränsade möjligheter att påverka när denna aktivitet sker.

Aerowash kommer gå ut med ett nytt pressmeddelande när vi har ny information om detta.

Denna information är sådan som Aerowash är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-04-07 08:47 CET.

Tel: 073-679 39 37
E-post: niklas.adler@aerowash.com

www.aerowash.com

Aerowash erbjuder produkter, lösningar och tjänster för exteriör tvätt av flygplan. Bolaget har utvecklat en produktportfölj bestående av automatiserade tvättrobotar som förkortar tvättprocessen med upp till 60 procent i jämförelse med gängse manuell metod mätt i tidsåtgång vilket genererar besparingar för flygbolag och flygplatser.