Niklas Adler VD

Född 1970.

Master i Juridik (LL.M.) Stockholms Universitet.

Niklas grundande Nordic-gruppen hösten 2008 tillsammans med brodern Joakim Adler. Sedan starten hösten 2008 har Niklas varit operativ i gruppens bolag. Främst har Niklas arbetat med affärsutveckling och finansiering. Niklas har även erfarenhet från projektledning av större utvecklingsprojekt. Innan Niklas grundade Nordic-gruppen var han advokat och delägare vid advokatfirman DLA Piper i Stockholm. Som advokat arbetade Niklas främst med transaktions- och teknikrelaterad juridik.

Joakim Adler CFO

Styrelseledamot och CFO sedan 2016

Född 1973

Master i Business & Administration Stockholms Universitet.

Joakim grundande Nordic-gruppen hösten 2008 tillsammans med brodern Niklas Adler. Sedan starten hösten 2008 har Joakim varit operativ i gruppens bolag. På Aerowash är Joakim ekonomiansvarig och jobbar även med marknad och HR.

Innan Joakim grundande Nordic-gruppen var han ekonomijournalist på Dagens Industri och di.se. Joakim har även arbetat på nyhetsbyrån TT och som projektledare på IT-företag.

Jules Lajola Affärsutveckling och försäljning, VD N.A.S. Services

Född 1975.

MBA från Henley, University of Reading.

Jules har arbetat inom Nordic-gruppen sedan årsskiftet 2008/2009. Jules ansvarar för affärsutveckling och försäljning av Aerowash-produkterna och är tillika VD för finländska N.A.S. Services.

Innan Jules anslöt till Nordic-gruppen arbetade han i många år på ledande befattningar inom Sodexo (senast som VD för ett av de nordiska dotterbolagen). Under sin tid på Sodexo ansvarade Jules för olika uppdrag och outsourcing projekt gentemot flygindustrin. Jules har närmare 20 års erfarenhet från flygindustrin (särskilt gällande underhåll och service) och han har en djup förståelse för och kunskap om hur industrin fungerar samt ett etablerat nätverk med kontakter hos flygbolagen. Mycket tack vare Jules kunskap och erfarenhet erhöll Oy-bolaget underhållskontrakt med Finnair år 2009. Jules har deltagit i utvecklingen av AW I och AW II. Med sin erfarenhet och kunskap om industrin har han bidragit till att produktutvecklingen gjorts utifrån marknadens behov och kravbild.

Nadir Rahim Site Manager

Född 1989

Ingenjör inom maskinteknik, Högskolan i Gävle.

Nadir anslöt till Nordic-gruppen under våren 2020 och tillsattes som Site Manager på anläggningen i Gävle.  Han ansvarar för produktion, inköp, R&D och After Sales.

Nadir har närmare 10 års erfarenhet inom tillverkningsindustrin och har främst jobbat med större produktutvecklingsprojekt de senaste åren.
Nadir kommer att bidra med sin kunskap och erfarenhet till bolagets framtida utveckling.